Weboldallal kapcsolatos visszajelzés (hibajelentés, link módosítási kérelem küldése):

Aranypatkó Vendégház Székelyföld Csíkszereda Csíksomlyó Kulcsosház

Link mentése  |   Weboldal értékelése  |   Weboldal ajánlása  |   Link részletei  |   Nyomtatás
Azonosító: 465
Megnevezés: Aranypatkó Vendégház Székelyföld Csíkszereda Csíksomlyó Kulcsosház
Leírás: Tisztelt Vendégünk ! Erdély, Székelyföld, Aranypatkó vendégház ! Vendégházunk Erdély szívében, Csíkszeredától (-Csíksomlyótól) 13 km-re északra, a teljesen magyar lakosságú Csíkvacsárcsiban található. Az Aranypatkó kulcsosház egy összkomfortos, önellátó vendégszállás ! Igényes, kényelmes szobák, új bútorokkal, saját fürdőszobával. 2010-ben felújított házunkban előszoba, 2 hálószoba 2 saját fürdőszobával, 1 nappali, étkező- és modern, teljesen felszerelt konyhasarok található. A szobákban 2 db. 1 személyes és 1 db. 2 személyes (190X80cm) emeletes ágy van. Rendkivüli esetben a nappaliban is van 1db. kinyitható 2 személyes ágy amely kinyitva franciaágy méretű, igy a max. ferőhelyek száma 10. Előnyben baráti családok, kisebb csoportok fiatal párok, vagy társaságok elszállásolását vállaljuk önellátással. Bővebben : www.aranypatko.ro vagy http://www.facebook.com/Aranypatko.Vendeghaz Csíkban mi vagyunk középen! Ön itt is otthon van!
Kategória:
Neved:
Email címed:
Bejelentés oka:
Megjegyzés:
Kérlek írd be az eredményt:
4 + 6 =
Visszajelzés elküldése:
FONTOS! OLVASD EL!
Itt az adott weboldallal kapcsolatosan tudsz a katalógus szerkesztőjének üzenni.
A katalógusban szereplő weboldalakkal nem állunk közvetlen kapcsolatban, ezért az adott oldalakkal kapcsolatos konkrét kérdéseid ne itt tedd fel, mert ez az űrlap nem azt a célt szolgálja, ezért nem áll módunkban és nem is tudunk ilyen jellegű kérdésekre válaszolni!

Lehetőséged van:
- Linkmódosítás kérésére
- Visszajelzésre ha az adott oldal nem elérhető
- Visszajelzésre ha az adott oldal nem megfelelő kategóriában van
- A weboldal bemutatkozó leírásának módosítására.

Kérünk, linkváltoztatási kérésnél minden adatot közölj!
Vedd figyelembe, hogy a beérkezett linkmódosítási kérelmek számától függően, a módosítások végrehajtása hosszabb időt is igénybe vehet.