Weboldallal kapcsolatos visszajelzés (hibajelentés, link módosítási kérelem küldése):

Döbrönte - Váralja Vendégház

Link mentése  |   Weboldal értékelése  |   Weboldal ajánlása  |   Link részletei  |   Nyomtatás
Azonosító: 192
Megnevezés: Döbrönte - Váralja Vendégház
Leírás: Testi, lelki, szellemi kikapcsolódásra hívjuk Önt!Testi, hisz fantasztikus túrákat tehet a Bakony még érintetlen erdőségeiben, lelki, hiszen nem véletlenül itt építette Esterházy Miklós a grófi család tagjainak örök nyughelyéül szolgáló mauzóleumot, és szellemi mivel közel van Pápa, a Dunántúl Athénjeként emlegetett iskolaváros. Hol találja mindezt? Van a Bakony hegyei között egymástól csak egy kilométerre két gyönyörű kis falu: Döbrönte és Ganna. A Váralja Vendégház Döbröntén található, ahonnét (többek között) mindkét fenti látnivaló gyalog is könnyedén elérhető. Vendégházunkat a falu egyik tornácos parasztházából alakítottuk ki, amely a település, és egyben a bakonyi erdők szélétől kb. 150 méterre található. 7 vendéget tudunk elhelyezni, de gannai vendégházunkkal együtt - ha nem okoz gondot a külön alvás- 17 főt is tudunk fogadni. A telek érdekessége, hogy a kert vége felnyúlik a várhegyre, tehát az udvarból közvetlenül fel lehet menni a várba...
Kategória:
Neved:
Email címed:
Bejelentés oka:
Megjegyzés:
Kérlek írd be az eredményt:
9 + 7 =
Visszajelzés elküldése:
FONTOS! OLVASD EL!
Itt az adott weboldallal kapcsolatosan tudsz a katalógus szerkesztőjének üzenni.
A katalógusban szereplő weboldalakkal nem állunk közvetlen kapcsolatban, ezért az adott oldalakkal kapcsolatos konkrét kérdéseid ne itt tedd fel, mert ez az űrlap nem azt a célt szolgálja, ezért nem áll módunkban és nem is tudunk ilyen jellegű kérdésekre válaszolni!

Lehetőséged van:
- Linkmódosítás kérésére
- Visszajelzésre ha az adott oldal nem elérhető
- Visszajelzésre ha az adott oldal nem megfelelő kategóriában van
- A weboldal bemutatkozó leírásának módosítására.

Kérünk, linkváltoztatási kérésnél minden adatot közölj!
Vedd figyelembe, hogy a beérkezett linkmódosítási kérelmek számától függően, a módosítások végrehajtása hosszabb időt is igénybe vehet.