Magánszállás Tolna megyében > Magánszállás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Magánszállás Tolna megyében > 3 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Németkér - Beanett Fogadó és Lovasudvar
http://www.beanett.hu/

A jól végzett munka után mindenkit megillet a pihenés. Jöjjön el hozzánk, tapasztalja meg személyesen, milyen az igazi pihenés! Komplett pusztaprogrammal, lovaglási és vadászati lehetőséggel, valamint egyéb sportolási és kirándulási ajánlatokkal várjuk kedves vendégeinket. 1994-ben vásároltuk meg Németkér-Hardon a volt iskolaépületet, melyet felújitottunk és alkalmassá tettünk szállóvendégek fogadására. Vendégházunkban 9 db négyágyas, fürdőszobás szoba áll kikapcsolódni vágyó vendégeink szolgálatára. A vendégház parkjában kellemes, árnyas környezetben 6 db 4 ágyas faházat helyeztünk el, amelyeket a látogatók májustól szeptemberig vehetnek igénybe.

Németkér - Beanett Fogadó és Lovasudvar
Cseresznyéspuszta - Puszta Lovasudvar
http://www.pusztalovasudvar.hu/

Cseresznyéspuszta a Délmezőföld Tájvédelmi Körzet 7500 hektáros határán, a Duna-Dráva Nemzeti Park közvetlen szomszédságában található. Ezen a páratlan szépségű területen, különleges élményeket ígérő, erdők-mezők közepén bújik meg a Puszta Lovasudvar és Vendégház a maga 62 hektárával. Már az idevezető út is egy vadregényes tájon visz keresztül. Az ember azt hinné, hogy évszázadokat megy vissza a múltba, ahogy ezen a 2,2 km-es erdei úton közelít a tanya felé, ami Budapesttől mindössze 110 km-re található, Tolna megyében. Válogasson menürendszerünkből és fedezze fel a lehetőségeket: legyenek azok lovaglással, táborokkal, rendezvényekkel, gasztronómiával, szálással vagy egy egyszerű kirándulással kapcsolatosak.

Cseresznyéspuszta - Puszta Lovasudvar
Tamási - Hársfa Termál Panzió
http://www.harsfapanzio.com/

Hársfa Termál Panzió a Tamási Termálfürdő szomszéd- ságába a várhegy lábánal található. A panzióhoz tartoznak saját parkolók, grillező lehetőségek a szépen kialakított mediterrán kertben.

Tamási - Hársfa Termál Panzió
Hirdetések
Oldal leírása
maganszallas.wyw.hu: Magánszállás katalógus: Magánszállások, szálláshelyek, megyék szerint. Vendégházak, apartmanok, tanyák, apartmanházak és panziók. Budapesti, balatoni és vidéki magánszálláshelyek kézzel szerkesztett és ellenőrzött gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 321 válogatott magánszállás, magánszálláshelyek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 321 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 25995