Magánszállás Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében > Magánszállás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Magánszállás Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében > 2 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Sóstói Lovasklub
http://www.sostoilovasklub.hu/

Sok szeretettel üdvözöljük Sóstógyógyfürdőn a Sóstói Lovasklub Túristaház, Kemping és Szabadidőpark otthonában. A Sóstói Lovasklub 1992 óta működik erdővel körülvett, csendes helyen, diákok, családok és nyugdíjas csoportok kedvelt üdülőhelyeként. Családi vállalkozásként működünk, vendégeink igényeit, egyedi kéréseit ennek megfelelően a lehető legnagyobb rugalmassággal tudjuk biztosítani. Célunk, hogy vendégeink otthon érezhessék magukat, programjaink révén kikapcsolódhassank és kellemes emlékekkel térjenek haza. Területünkön a túristaházban és a kempingben foglalhatnak szállást, napi 3-szori étkezést saját konyhánkból biztosítunk, fakultatív programjaink között szerepel a lovaglás, kocsikázás, kézműves mesterségek kipróbálása, focizás, röplabdázás és más sportágak gyakorlása...

Sóstói Lovasklub
Máriapócs - Pócsi Mária Vendégház
http://mariapocsivendeghaz.hu/

Honlapunkon szeretnénk bemutatni a Máriapócson található Vendégházunkat, ahol kellemes környezetben, nyugodt, családias körülmények között tölthet el rövidebb vagy hosszabb időt, vagy egy hétvégét. Ha szállást keres néhány napra, egy hétvégére, egy hétre, egy búcsú idejére, egy rabócsiring-es futam alkalmára, vagy egy zarándoklat után szeretne megpihenni, akkor nálunk mindezt megtalálhatja! Már 2 vendégházzal várjuk kedves vendégeinket! Mindkét vendégház saját, zárható belső udvarral, nagy kerttel, árnyas tornáccal rendelkezik.

Máriapócs - Pócsi Mária Vendégház
Hirdetések
Oldal leírása
maganszallas.wyw.hu: Magánszállás katalógus: Magánszállások, szálláshelyek, megyék szerint. Vendégházak, apartmanok, tanyák, apartmanházak és panziók. Budapesti, balatoni és vidéki magánszálláshelyek kézzel szerkesztett és ellenőrzött gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 321 válogatott magánszállás, magánszálláshelyek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 321 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 25995